Matias Mäenpäästä uusi toiminnanjohtaja

Hapkin junioritoiminnan uutena toiminnanjohtajana on aloittanut Matias Mäenpää. Alta voit lukea tuoreen toiminnajohtajan haastattelun.

1. Kuka on Matias Mäenpää?

Olen 28-vuotias ja toiminut jalkapallon parissa nyt yli 15 vuoden ajan niin pelaajan kuin valmentajan roolissa. Lapsena tuli pelattua HaPKissa ja nuorena PeKassa. Opiskelut Joensuussa katkaisivat jalkapallon parissa toimimisen, mutta takaisin muuton myötä valmennus sekä pelaaminen palasivat kuvioihin. Nyt toimin päävalmentaja HaPKin alle 20-vuotiaiden joukkueessa.

2. Miksi hait Haminan Pallo-Kissojen toiminnanjohtajaksi?

Ajattelin kyseisen työn olevan täydellinen tapa yhdistää työ sekä kiinnostuksen kohteeni. Nykyinen elämäntilanne mahdollisti työpaikan vaihdoksen luontevasti. Suurin syy kuitenkin oli se, että työ tarjoaisi mahdollisuuden lähialueen junioriseuran kehittämiselle.

3. Miltä ensimmäiset kuukauden toiminnanjohtajana on tuntunut?

Ensimmäiset kuukaudet ovat olleet hyvin opettavaisia sekä työntäyteisiä. Olen päässyt hyvin porukkaan mukaan ja kokoajan opin tuntemaan joukkueiden taustoja paremmin. Ensimmäisten viikkojen perehdytyksessä tuli niin paljon uutta asiaa, että se piti kyllä hyvin kiireisenä. Mutta nyt ehtii jo työstä nauttimaankin.

4. Mitä kaikkea toiminnanjohtajan tehtävään kuuluu?

Työnkuva on melkoisen laaja, seuran päivittäistoiminnan vastaamisesta aina nappulaliigan ohjaamiseen sekä tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen. Toistaiseksi ei ole vielä kahta samanlaista työpäivää ollut.

5. Millaisia tavoitteita sinulla on toiminnanjohtajan pestissä?

Seuran tapahtumien ja turnausten määrän lisääminen sekä harrastajamäärän kasvattaminen. Erityisesti syksyllä aloittavan ikäryhmän tyttöjoukkueen perustaminen. Tavoitteena on myös jatkaa joukkueiden taustojen kanssa toimivaa yhteistyötä ja yhteydenpitoa.

6. Mitä terveisiä haluaisit lähettää seuran junioreille?

Toivotan kaikille junioreille tapahtumarikasta ja jalkapallontäyteistä kesää!

Toimisto avoinna
Maanantai
09:00 - 15:00
Tiistai
12:00 - 18:00
Keskiviikko
09:00 - 15:00
Torstai
09:00 - 15:00
Perjantai
Suljettu
homemap-markerphonefacebookenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram