Taitokoulu

 

Taitokoulu on tarkoitettu Haminan Pallo-Kissojen 9–12-vuotiaille junioreille, jotka haluavat harjoitella enemmän ja kehittyä taidollisesti. Taitokoulu harjoittelee kesällä Haminan urheilukentän juniorinurmella ja talvella Haminan palloiluhallissa. Taitokoulun harjoituksiin tulee ottaa oma pallo mukaan.

HaPK:n taito- ja maalivahtikoulut käynnistyvät 14.1.2019  ja kestävät hallikauden loppuun (toukokuun puoleen väliin asti).

Koulut pidetään palloiluhallilla maanantaisin klo 17 – 18.

Taitokoulun vetäjänä toimii Riku Koivikko, joka viime kaudella edusti HaPK-edustusta, pelaten Kaakkois-Suomen kolmosta. Juniorivuosinaan Riku on edustanut myös KTP:tä sekä käynyt tutustumassa FC Lahden organisaatioon.

Taitokouluikävaihe alle 12-vuotiaissa on lasten taitojen oppimisen kannalta tärkeä ajankohta. Siitä puhutaan taidon oppimisen kulta-aikana. Lapsi käy läpi useita oppimisen kehitysvaiheita. Taitokouluikäisten toiminta tähtää lasten motoristen perustaitojen, herkkyyskaudelle kuuluvien fyysisten tekijöiden, jalkapallon lajitaitojen ja pelikäsityksen yksilölliseen kehittämiseen. Taitokoulutoiminnan tärkeimpänä tavoitteena on synnyttää pelaajille innostusta ja halua omaehtoiseen harjoitteluun.