HAMINAN PALLO-KISSAT

Juniorijalkapallon tähtiseura

Junioritoiminta

Haminan Pallo-Kissoilla on tänä vuonna noin 170 junioripelaajaa tyttö- ja poikaikäluokissa. Pallo-Kissat osallistuu Palloliiton järjestämiin sarjoihin 16 juniorijoukkueella. Nappula-toiminnassa mukana on noin 130 pelaajaa vuoden aikana.

Nappulaliiga

Haminan Pallo-Kissojen järjestämä Nappulaliiga eli jalkapallokoulu tutustuttaa 6–8-vuotiaat tytöt ja pojat jalkapalloon lajina ja joukkuetyöskentelyyn sosiaalisena ryhmänä.

Futisleikkikoulu

Haminan Pallo-Kissojen järjestämä Futisleikkikoulu on tarkoitettu 4-5-vuotiaille tytöille ja pojille, jotka haluavat tutustua jalkapalloon leikein ja pelein, hauskuudella ja kokeilulla.

Kaikki Pelissä -jalkapallotapahtumat

Haminan Pallo-Kissat järjestää joka vuosi Kaikki Pelissä -jalkapallotapahtumia, kuten Eskarifutiksen ja koulujalkapallotapahtuman.

Palloiluhalli

Haminan Palloiluhalli Oy on Haminan Pallo-Kissat ry:n omistama halliosakeyhtiö. Yhtiö on rakentanut palloiluhallin Haminan Raviradan kentälle. Hallin otettiin käyttöön joulukuussa 2014.

Fanituotteet

Osta itsellesi tai vaikkapa lahjaksi Haminan Pallo-Kissojen fanituotteita − tuet samalla seuramme toimintaa. Fanituotteita on ostettavissa HaPK:n toimistolta ja erilaisissa HaPK:n järjestämissä tapahtumissa.

Toimintaa tukemassa

Toimisto avoinna
Maanantai
09:00 - 15:00
Tiistai
12:00 - 18:00
Keskiviikko
09:00 - 15:00
Torstai
09:00 - 15:00
Perjantai
Suljettu
homemap-markerphonefacebookenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram