Yleisövuoro Haminan palloiluhallissa jokaisena arkipäivänä

Haminan palloiluhallissa on talvikaudella 2019 yleisövuoro maanantaisin ja keskiviikkoisin.  Yleisövuoro arki maanantaina ja keskiviikkona 16-17.00. Yleisövuoro on kaikkien jalkapallon harrastajien (myös muiden kuin HaPK:n jäsenten) käytettävissä yksilökohtaista harjoittelua varten. Yksi tunnin harjoituskerta maksaa 2 euroa/henkilö. Pääsymaksu maksetaan käteisenä hallin henkilökunnalle. Tule sinäkin palloiluhallille treenaamaan omatoimisesti!

Haminan palloiluhalli vihittiin käyttöön

Haminan palloiluhalli vihittiin käyttöön 23.1.2015 arvovaltaisen kutsuvierasjoukon läsnäollessa. Tilaisuuteen osallistui Haminan kaupungin luottamushenkilöitä, Suomen Palloliiton ja SPL:n Kaakkois-Suomen piirin edustajia, Haminan Pallo-Kissojen entisiä ja nykyisiä seuratoimijoita, yhteistyöseurojen edustajia sekä muita Pallo-Kissojen yhteistyökumppaneita.

Tervetuliaissanoissaan HaPK:n puheenjohtaja Jari Tulokas esitti kiitoksensa seuraväelle ja kaikille hallihanketta tukeneille tahoille. Hallin pääurakoitsijan AABA Kotikentät Oy:n puheenvuoron käytti toimitusjohtaja Jesperi Loponen, joka kiitti Haminan Pallo-Kissojen seuraväkeä

Lue lisää

Haminan palloiluhalli otettu käyttöön

Haminan uusi palloiluhalli on otettu käyttöön. Ensimmäiset jalkapalloharjoitukset uutuuttaan loistavassa hallissa pidettiin tapaninpäivänä 26.12.2014, jolloin Haminan Pallo-Kissojen juniorijoukkueet pääsivät ottamaan ensikosketuksensa uuteen talviharjoittelupaikkaansa. Jouluviikon viikonloppuna palloiluhallin ovet avautuivat myös muille hallin käyttäjille.

Ensi kokemukset Haminan palloiluhallista ovat erinomaisen hyvät. Kesäisen vihreällä tekonurmikentällä on miellyttävän pehmeää juosta, potkia palloa ja tehdä muita liikuntasuoritteita. Hyvä valaistus ja hallikankaan lumenvalkoinen pinta tekevät hallista

Lue lisää

Haminan palloiluhalli pystyyn talkoovoimin

Haminan palloiluhalli pystytettiin Raviradan kentälle viikonlopun aikana 28.–30.11.2014. Ylipainehallin pystytystalkoisiin osallistui kiitettävän paljon seuraväkeä. Hallihankkeessa urakoitsijana toimineen Aaba Kotikentät Oy:n ammattilaisten apuna oli kaiken aikaa 20–30 talkoolaista. Hallin pystytys oli mittava urakka. Kolmen päivän aikana kertyi yhteensä lähes tuhat talkootyötuntia.

Haminan Pallo-Kissat ja Haminan Palloiluhalli Oy kiittävät kaikkia talkoisiin osallistuneita arvokkaasta työstä haminalaisen jalkapalloilun hyväksi!

Ohessa kuvagalleria hallin pystytystalkoista. Kuvat aukeavat

Lue lisää

Palloiluhallin perustukset valmistuneet

Haminan Raviradan kentälle rakenteilla olevan palloiluhallin perustukset saatiin valmiiksi 25.9.2014. Rakennusprojektin seuraavia vaiheita ovat keinonurmikentän asentaminen ja hallin pystytys. Tarkempi aikataulu varmistunee lähiaikoina. Halli on vielä valmisteilla Italiassa ja keinonurmi Kaukoidässä. Tavoitteena on, että toimintakausi valmiissa hallissa alkaa marraskuussa 2014.

Palloiluhallin rakennustyöt alkoivat

Haminan Raviradan kentälle tulevan palloiluhallin rakennustyöt alkoivat 26.6.2014 perustuksia varten tehtävillä kaivuutöillä. Hallin rakennuttaa Haminan Palloiluhalli Oy, ja sen rakentaja on AABA Kotikentät Oy. Perustusten kaivuutyöt suorittaa Rakennus- ja konepalvelu T Välitalo. Perustukset ja kenttä tehdään kesän aikana, ja halli pystytetään paikoilleen syksyllä. Hallin on tarkoitus olla käytössä 1.11.2014.

Kaupungin avustuspäätös palloiluhallille toteutukseen

Haminan kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 16.6.2014 panna toimeen valtuuston viime vuonna päättämän kertaluonteisen 190 000 € avustuksen Haminan palloiluhallin rakentamiseen. Muun rahoituksen, joka on noin 490 000 €, varmistuttua kaupunki toteuttaa tuestaan välittömästi 95 000 € ja vuonna 2015 saman verran. Hallin rakennustyöt käynnistyvät heinäkuussa 2014, ja hallin on tarkoitus olla valmis 1.11.2014 hallikauden käynnistyessä.