P06-joukkue voitti kultaa Saimaa Turnauksessa!

HaPK P06 teki matkan Saimaa turnaukseen 7.–8.10.2017. Pelit pelattiin Joutsenon tekonurmikentällä.

Ensimmäisenä turnauspäivänä pelattiin alkulohkon kolme peliä. Lohkossa tuli sijoituksena toinen sija. Pelien välissä oli reilusti taukoa. Ensimmäisen pelin jälkeen kävimme syömässä ABC Viipurinportilla maittavan lounaan.

Toisella tauolla pidettiin pienet kisailut joukkueen kesken. Tehtiin kuusi kolmen hengen joukkuetta, joista yksi joukkue oli valmentajat. Kisailtiin tasapainoradalla ja frisbeekiekoilla pituus- sekä tarkkuusheittoja. Pistelaskukirjanpito unohtui, mutta hauskuus oli pääasia!

Toisena turnauspäivänä pelattiin toisen lohkon voittajaa vastaan. Vastassa oli PEPO Lappeenrannasta. Peli oli tasaista ja meidän poikien tasonnosto vei pelin 4-1-voittoon. Tällä voitolla siis finaaliotteluun!

Loppuottelussa vastassa oli JiiKoo Juvalta. Peli alkoi hienoisesti meidän hallinnassamme, mutta vastustaja pääsi vähitellen peliin mukaan. Ensimmäinen jakso päättyi 0-0. Toinen jakso alkoi samoin tasaisena. Jakson lopussa Joel Viitala laukoi ratkaisumaalin ja tästä joukkueelle B-lohkon kultamitali!

Kuvat: Teemu Leivo
Teksti: Juha Hotakainen