P03 Futsalin Uudenmaan piirisarjassa

P03 joukkue päätti lähteä talvikaudella 2018-2019 Uudenmaan piirisarjaan pelaamaan Futsalia. Tiedossa oli, että pelit tulisivat olemaan kovatasoisia ja vauhdikkaita. Futsal joukkueeseen ilmoittautui mukaan reilut kymmenen peluria, joista pelurit valitaan eri tapahtumiin.
Futsal sarjassa tulee olemaan 4 pelikertaa, ja jokaisella kerralla kohdataan kaksi vastustaja joukkuetta. Ensimmäiset pelit pelattiin 3.11.2018.  Sarjan avauspelin vastustaja oli Valtti/IHU yhdistelmäjoukkue. Peli oli alusta alkaen tasaista vääntöä ja maalipaikkoja tuli molempiin päätyihin. HaPK siirtyi pelissä 1-0 johtoon Akin tekemällä maalilla. Toisella jaksolla vastustaja tuli tasoihin ja meni nopeasti myös johtoon 2-1. Pojat eivät tästä lannistuneet vaan tulivat riemastuttavasti tasoihin ja lopussa pojat tekivät vielä voittomaalinkin. Maalintekijöinä olivat Olli ja Veikka. Näin avausottelusta saatiin voitto lukemin 3-2.
Reilun puolen tunnin huilin jälkeen saatiin vastustajaksi viime kauden Suomen mestari GrIFK. Tämä peli alkoi isokokoisen ja taitavan vastustajan hallinnalla. Vastustaja käytti fyysisyyttä hyödyksi ja voitti lähes kaikki kaksinkamppailut. Jakson puoleen väliin asti peli pysyi kuitenkin lukemissa 0-0. Jälkimmäisellä puoliskolla GrIFK sai vihdoin tehtyä maaleja ja siirtyi puoliajalle 3-0 johdossa. Toisella jaksolla pojilta loppui usko omaan tekemiseen (ja kunto) ja vastustaja jyräsi ylivoimaiseen voittoon lukemin 10-0. Jälkimmäisen pelin rumista lukemista huolimatta avausviikonlopun esitys oli pojilta hyvä. Tästä on hyvä jatkaa seuraaviin peleihin. Avausviikonloppuna peleissä olivat mukana Lassi, Hydro, Veikka, Tuukka, Antti, Olli, Tuomas, Jasper, Jimi ja Aki.

Sarjataulukko