P03-joukkue kolmanneksi Särkänniemi Cupissa

HaPK P03  YJ-joukkue osallistui Särkänniemi Cupiin 29.6.–1.7.2018. HaPK:n pojat olivat saaneet mukaansa kolme pelaajaa KTP:ltä ja näin turnaukseen lähdettiin 15 pelimiehn voimin.

Pojat saivat ensimmäisessä lohkopelissään vastaan heti kovan joukkueen – juuri Etelä-Länsi –liigaan nousseen TPV:n. Vastustaja pelasi odotetun hyvin ja teki ensimmäisen puoliajan neljästä paikastaan kolme maalia. Toisella puoliajalla peli kuitenkin tasoittui ja maalipaikkoja oli myös HaPK:n pojilla. Tuomaksen tekemä kavennus jäi kuitenkin puoliajan  ainoaksi maaliksi ja turnaus aloitettiin 3-1-tappiolla.

Toisessa pelissä vastaan tuli TPV:n 04-ikäluokan joukkue. Tätä peliä hallitsimme selvästi ja puoliajalla johdimme jo 2-0. Tämä tuuditti joukkueen helppoon voittoon ja vastustaja tasoitti pelin lukemiin 2-2. Kissat kuitenkin tekivät väkisin voittomaaliin ja turnauksen avausvoitto tuli täten 3-2-lukemin. Maalinteossa onnistuivat Jimi, Jasu ja Roope.

Lauantain ainoassa pelissä vastaan tuli TKT. Tässä pelissä tasoero oli iso ja helppo voitto kirjattiin pojille lukemin 6-0. Maalinteossa onnistuivat Roope kahdesti, Antti, Tuomas,  Lassi ja Jasu.

Sunnuntain urakka aloitettiin alkusarjan viimeisellä pelillä HyPSiä vastaan. Tämäkin peli oli kissalauman hallintaa vastustajan pikaisesta avausmaalista huolimatta.  Meiltä maalinteossa onnistuivat Jasu kahdesti, Tatu ja Roope, jonka seurauksena voitto kirjattiin 4-1-lukemin.

Ensimmäisessä sijoituspelissä pelattiin paikasta välieriin. Tämä ottelu oli pojilta turnauksen parasta antia. Peli pysyi täydellisesti poikien hallinnassa. Maalipaikkoja tuli liukuhihnalta ja maalinteossa onnistuivat Jasu, Olli, Antti, Tatu ja Aki – puhtaalla 5-0-voitolla pojat välieriin!

Välieräpeliin jouduttiin suoraan edellisen pelin jälkeen ja virolainen vastustaja Hiiumaa pääsi peliin muutaman tunnin huilaamisen jälkeen. Peliin lähdettiin puolustusvoittoisella taktiikalla, ja aivan ei energiaa riittänyt vastustajan haastamiseen vastahyökkäyksillä. Hiiumaa pääsi tekemään kaksi maalia harvoista paikoistaan ja eteni ansaitusti loppuotteluun. Kaksi peliä peräkkäin kahdella vaihtopelaajalla oli tällä kertaa liian tiukka urakka.

Pronssipelissä olikin sitten vastakkain kaksi väsynyttä joukkuetta. Meillä oli hiukan vaikeuksia saada yhtätoista tervettä peluria kentälle. Taisteluilme oli joukkueella kuitenkin mahtava ja periksi ei annettu tippaakaan. TPV 04 siirtyi vastahyökkäyksestä ottelun aluksi 1-0-johtoon. Tämä ei poikia lannistanut, vaan Tuukan, Akin ja Roopen kahdella maalilla voitto sekä pronssimitalit matkasivat Haminaan lopulta 4-1-tuloksen turvin!

Koko turnauksen yhtenäisesti taistelleessa pronssijoukkueessa pelasivat Aaro, Aki, Antti, Jasper, Jimi, Juuso, Elmeri, Lassi, Olli, Roope, Tatu, Tuomas, Tuukka, Veikka ja Vilho.

Särkänniemi Cupin tulokset