P03 joukkueen futsalin toinen ottelupäivä

Joukkue matkusti toiseen futsalin piirisarjatapahtumaan Espooseen lauantaina 1.12.2018. Matkaan jouduttiin lähtemään pienellä, mutta iskukyisellä ryhmällä.
1 peliin saatiin vastaan uusi tuttavuus, Halkian Alku. Ottelu alkoi pojilta hermostuneesti. Tästä huolimatta Akin tekemällä maalilla siirryttiin 1-0 johtoon. Avauspuoliaika kokonaisuudessaan oli pojilta todella heikkoa tekemistä: syötöt menivät minne sattuu, pallonnenetyksiä tuli paljon ja puolustuspelaaminen ei kiinnostanut. Tämä näkyi lopulta myös tulostaululla, peli vastustajalle 4-1. Puoliajan ’keskustelujen’ jälkeen toiselle jaksolle tuli sisuuntunut joukkue kentälle. Syötöt alkoivat löytää kohteensa, kaksinkamppailuja voitettiin ja vastustajaa ei juuri päästetty hyökkäämään. Maaleja ei silti meinattu saada vastustaja tiiviistä puolustamisesta johtuen. Vastustaja joutui puolustustaistelussaan paljon rikkomaan ja heidän virhetilinsä täyttyi. Tuukka teki seuranneesta 10 metrisestä maalin, kun peliä oli jäljellä noin neljä minuuttia. Tästä alkoi hurja kiri ja Akin ja Ollin maaleilla peli tasoitettiin, kun peliaikaa oli jäljellä minuutti. Tämä ei pojille riittänyt vaan Akin kolmannella maalilla pojat voittivat pelin 5-4. Erittäin hyvän, mutta paljon energiaa vieneen taistelun jälkeen päästiin huilaamaan reiluksi puoleksi tunniksi ennen seuraavaa peliä.
Toiseen peliin vastaan tuli NuPS. Tähän peliin sovittiin lähdettävän hyvällä asenteella. Ja näin myös tehtiin. Peli oli erittäin fyysistä, mutta rehtiä. Saimme luotua vastustajaa enemmän hyviä maalipaikkoja, mutta viimeistely ontui. NuPS taas käytti harvat paikkansa erinomaisesti ja puoliajalle siirryttiin tappiolukemissa 2-0. Tästä ei pojat kuitenkaan lannistuneet vaan toisen puoliajan alkupuoliskolla saimme epäsuorasta vapaapotkusta tehtyä viimein kavennusmaalin. Maalintekijänä Tuukka. Valitettavasti heti seuraavasta hyökkäyksestä vastustaja teki maalin meidän hiukan sählätessä puolustuspäässä. Tämä maali oli meidän väsyneelle joukkueelle liikaa. Vastustaja pääsikin tekemään vielä loppulukemiksi 4-1. Peli oli kuitenkin kokonaisuutena paljon parempi kuin ensimmäinen peli. Vastustajan maalivahti onnistui kuitenkin erinomaisesti ja torjui pelissä toistakymmentä kertaa. Maalipaikkoja saimme kuitenkin luotua riittävästi voittoon asti. Tällä kertaa peleissä olivat mukana Lassi, Tuukka, Veikka, Aki, Jimi, Antti ja Olli.

Edellinen peliraportti: