P03 joukkue Pärnu Summer Cupissa

P03 joukkue matkusti juhannuksen jälkeisenä keskiviikkona Pärnuun. Joukkue osallistui 15 kerran järjestettävään Pärnu Summer Cupiin. Matkaan oli lähdetty 36 henkilön voimin.

Matkustuspäivän jälkeisenä aamuna kohdattiin Tampereen Kisa Toverit. Ottelun alku oli pojilta vaisua pelaamista ja vastustaja pääsikin tekemään ottelun avausmaalin. Pikkuhiljaa pojat pääsivät peliin mukaan ja tilanteita saatiin aikaiseksi. Benjamin onnistui kahdesti maalinteossa ja Olli juuri ennen puoliaikaa, joten peli pojille 3-1. Toinen puoliaika oli hiukan sekavaa pelailua. Benjamin ja Aki onnistuivat kuitenkin vielä maalinteossa, joten avausottelusta 5-1 voitto. Päivän toisessa ottelussa kohdattiin Nömme Kalju Tallinnasta. Pelien väli oli pitkä ja tuo näkyi selvästi poikien otteissa. Energiat oli käytetty jo ennen peliä: väsymys paistoi otteissa ja ajatus puuttui tekemisestä. Tästäkin huolimatta peli oli tasainen ja maalipaikkoja tuli molempiin päihin. Kun itse emme saaneet paikoista maalia niin vastustaja teki puolittaisesta läpiajosta puoliaika lukemiksi 1-0. Toiselle puoliajalla maalipaikat vähenivät. Poikien hakiessa tasoitusta ottelun lopussa jo pienellä riskillä tekivät virolaispojat toisen maalin ja näin loppulukemat vastustajalle 2-0.

Toisena pelipäivänä vastaan saatiin FC Kontu. Vastusta oli murjonut kaksi ensimmäistä vastustaa lukemin 15-0, joten tiedossa oli kovaa kyytiä. Hyvin nukutun yön jälkeen nähtiin kentällä kuitenkin aivan erilainen P03 joukkue. Sateisessa säässä pelatussa pelissä pojat olivat alusta asti hyvin pelissä mukana. Peli aaltoili tasaisesti päästä päähän. Pojat saivat painetta vastustajan maalille ja toisesta perättäisestä kulmapotkuista Eero puski komean johtomaalin. Puoliajan lopussa vastustaja pääsi kuitenkin harmittavasti tasoittamaan peli. Toinen puoliaika oli pojilta jo enemmän taistelua kelloa vastaan. Hyviä maalipaikkoja ei pystytty enää luomaan. Toisaalta vastustaja pidettiin hyvin poissa vaarillisista maalipaikoista. Vaarallisimman tilanteen eli kaukolauksen Elmeri torjui hienosti. Näin pisteet tasattiin lukemin 1-1.

Lauantain avauspeleissä ratkaistiin lohkon kolmostila ja mahdollisesti pääsy 8 parhaan joukkoon. Vastustajana tässä pelissä oli Pärnu JK.  Peliin jouduttiin hiukan varamiehisinä pienten loukkaantumisten takia. Peliä pystyttiin silti hallitsemaan, vastustajan keskittyessä enemmän pitkä ja perään pelitapaan. Hyvät maalipaikat olivat kuitenkin vähissä. Aivan puoliajan lopussa Benkku karkasi läpiajoon ja teki 1-0 johtomaalin. Toista puoliaikaa hallittiin selvemmin, mutta maalianteko oli vaikeaa. Vastustaja teki kuitenkin oman maalin ja peli 2-0 pojille. Kolme minuuttia ennen loppua Pärnu pääsi tekemään maalin merkkausvirheestä ja sai tämän jälkeen kovan paineen meidän maalille. Lisämaaleja ei kuitenkaan tullut ja pojille ansaittu 2-1 voitto. Pelit jatkuvat sijoista 5-8, jossa päästään hakemaan revanssia Nömme Kaljusta. Peli Nömme Kaljaa vastaan alkoi pojilta terävästi. Palloa pystyttiin pitämään ja maalipaikkoja luomaan. Erikoistilanteessa vastustaja rikkoi meideän peluria ja Benkku laittoi rankkarin sisään. Tämän jälkeen saatiin muutamia hyviä paikkoja laittaa lukemiksi 2-0. Näissä ei onnistuttu ja pojat alkoivat lopussa keskittyä pelkästään ajanpeluuseen. Vastustaja sai tämän johdosta painetta meidän maalille ja tekikin ottelun viimeisellä minuutilla tasoitusmaalin. Siirryttiin rankkarikilpailuun, jonka sankariksi nousi Lassi. Kaksi torjuttua rankkaria siivittivät pojat voittoon pilkkukisassa lukemin 4-2.

Turnauksen viimeisessä pelissä sunnuntaina saatiin vastaan Tabasalu JK Virosta. Peliin lähti jo turnausväsynyt poikien joukkue. Vastustajan sääntöjen rajamailla liikkunut pelityyli ja tuomarin erittäin salliva tuomarointi saivat usean pelurin kuumenemaan. Tämä sekoitti myös hiukan omaa peliä. Kun omista maalipaikoista ei saatua tehtyä maalia  niin vastustaja teki puolittaisesta paikasta puoliaikalukemiksi 1-0. Toisella puoliajalla saatiin maalipaikkoja edelleen luotua, mutta viimeistely ei onnistunut. Kesken painostuksen pääsi vastustaja vastahyökkäykseen ja teki loppulukemiksi 2-0.

Turnauksen loppusijoitukseksi tuli kuudes sija. Samalla oltiin turnauksen toiseksi paras suomalaisjoukkue. (Turnauksen voitti Fc Kontu, jota vastaan pelasimme alkusarjassa tasapelin!!) Pojat pelasivat turnauksen hienolla asenteella ja taisteluilme pysyi hyvänä läpi turneen. Tämän lisäksi saatiin kokemusta ulkomaalaisjoukkueista vastustajina. Turnausjoukkueessa olivat mukana Aki, Atte, Benjamin, Tuomas, Tuukka, Veikka, Olli, Jimi, Tatu, Eero, Elmeri, Oskari, Tomi, Antti, Petrus ja Lassi P.