P03-joukkue Futsalin SM-lopputurnaukseen!

P03 joukkue pelasi karsintapelin 11.2.2018 pääsystä SM-lopputurnaukseen Tampereelle. Karsintapeliin vastaan tuli Uudenmaan piirisarjassa kakkoseksi sijoittunut Fc Honka Barca. Ottelu pelattiin puolueettomalla kentällä Loviisassa.

Ottelu alkoi pojilta hermostuneesti ja vastustaja siirtyikin pikaisesti 1-0 johtoon. Tämän jälkeen peli tasoittui ja myös HaPKin pojat saivat maalipaikkoja. Omat paikat käytettiin vastustajaa paremmin hyödyksi; Jasun ja Benkun maaleilla mentiin puoliajalle 2-1 johdossa. Toinen jakso oli myös tasaista peliä, kunnes jakson puolivälissä vastustajan tehominuutin jälkeen lukemat olivat 2-3. Näin edettiinkin ottelun viimeiselle minuutille. 14 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua Benkku tasoitti ottelun. Seuranneesta aloituksesta saimme vielä riiston ja läpiajon aikaiseksi, mutta vastustajan maalivahti sai torjuttua tilanteen. Näin oli edessä jatkoaika.

Se alkoi murheellisesti, sillä 7 sekunnin pelin jälkeen oltiin tappiolla 3-4. Honka teki vielä toisen maalin jatkoajan ekalla puoliajalla ja tauolle mentiin lukemissa 3-5. Poikien usko ei kuitenkaan loppunut vaan väkisin tultiin taas rinnalle, maalintekijöinä onnistuivat Benkku ja Jasu. Honka teki tämän jälkeen kuitenkin johtomaalin ja ottelun viimeiselle minuutille lähdettiin tappioasemassa. Ja kuten varsinaisella peliajalle niin taas tultiin takaa tasoihin, maalintekijänä Jasu. Näin oli edessä rankkarikilpailu. Siinä meillä onnistuivat Benkku, Jasu, Jimi ja Antti. Kun Lassi torjui yhden vastustajan rankkarin niin ottelun voitto tuli Haminaan. Näin pojat matkaavat SM-lopputurnaukseen Tampereelle 24-25.3.2018, jossa pelataan 8 joukkueen lopputurnaus. Hienoa pojat!!

Karsintapelissä mukana olivat Tuukka, Veikka, Aaro, Lassi, Benjamin, Jimi, Olli, Juuso, Jasper ja Antti. Tämän lisäksi piirisarjapeleissä esiintyivät Tuomas, Tatu ja Aki.