Futsalin kolmas pelipäivä

P03 joukkue matkasi 5.1.2019 Espooseen pelaamaan viidennen ja kuudennen pelin Futsalin Uudenmaan piirisarjassa. Vastaansa pojat saivat ennakkoon kovaksi tiedetyt Fc Honka Barcan ja Fc Espoon.

Ensimmäisessä pelissä Barca ei antanut meille yhtään pelitilaa ja hallitsi pelin alkua suvereenisti. Tomppu piti maalinsuulla pelin 0-0 lukemissa ja pikkuhiljaa pääsimme peliin paremmin mukaan. Tästäkin huolimatta Barca pääsi tekemään puoliaika tulokseksi 1-0. Toisella puoliajalla peli oli paikoittain hyvin hallinnassa, mutta kuitenkin hyvät maalipaikat jäivät vähiin. Barca pääsi harmittavasti tekemään 2-0 maalin lähes suoraan meidän kulmapotkusta ja ne jäivätkin ottelun lopputulokseksi.

Toiseen otteluun lähdettiin hyökkävämmällä taktiikalla ja se tuottikin tulosta. Peli oli täysin meidän hallinnassa ja lukuisten maalipaikkojen jälkeen Tuukka teki 1-0 maalin. Jimi teki hallitusti  2-0 maalin ja Jasu hyvän riiston jälkeen jo 3-0 maalin. Nämä olivat myös puoliaikalukemat. Toisella puoliajalla komean kuvion jälkeen Jasu teki lukemiksi 4-0. Tämän jälkeen keskittyminen alkoi jo herpaantumaan ja vastustaja pääsikin kaventamaan lukemiin 4-1. Olli teki meidän 5-1 maalin ja Honka kavensi loppulukemiksi 5-2. Pelistä näin ansaittu voitto meille. Peleissä mukana olivat Antti, Veikka, Lassi, Tommy, Tuukka, Jasper, Olli ja Jimi.

Sarjan viimeiset pelit pelataan helmikuun alussa.