Ilmoittaudu Nappulaliigaan

Ilmoittautuminen on avattu Syksyn 2018 Nappulaliigaan.

Haminan Pallo-kissojen järjestämä kesän Nappulaliiga eli jalkapallokoulu alkaa syyskuun 27. päivä torstaina kello 17:00 Haminan Palloiluhallissa (os. Karjakatu 25, 49400 Hamina).

Nappulaliigaan ovat tervetulleita 6–8-vuotiaat tytöt ja pojat – nuoremmatkin voivat tulla kokeilemaan jalkapalloharrastuksen aloittamista. Huom! 7 – 8-vuotiaat pojat ja tytöt voivat halutessaan liittyä joukkueisiin P10 ja P11, (T10/T11 joka perustetaan mahdollisuuksien mukaan).

Nappulaliigassa on kaksi tapahtumaa viikossa – harjoitukset kello 17:00–18:00 (harjoituspäivät syksyllä 2018).

Tule mukaan kokeilemaan harrastusta, näin saat itsellesi jalkapallon, pelipaidan, vakuutuksen sekä pelilisenssin. Nappulaliigaan ilmoittaudutaan seuran sähköpostin kautta; hapktoimisto@gmail.com Sähköpostin kautta ilmoittautuvat: Lapsen nimi, syntymäaika, kotiosoite ja vanhemman yhteystiedot (puhelinnumero & email).

Kesän Nappulaliigassa ja Futisleikkikoulussa olleilla pelaajilla on jo vakuutus ja lisenssi sekä pallo ja pelipaita, joten näitä ei tarvitse maksaa uudestaan, jonka myötä syksyn harrastuksen hinnaksi tulee osallistumismaksu on 65 euroa/pelaaja.  Uusille pelaajille paita á 10 € ja pallo á 10 € hintaan.

Osallistumismaksu suoritetaan seuran tilille ilmoittautumisen jälkeen.

Tilinumero: FI89 5506 0020 0373 11
Maksun saaja: HaPK/Nappulaliiga
Maksun viestiksi: pelaajan nimi/Syksy18

Täytättehän ilmoittautumislomakkeen huolella, jotta saatte uudet vakuutustiedot ja pelipassin sähköpostiosoitteeseenne. Maksun suorittamisen jälkeen pelaaja rekisteröityy automaattisesti seuran pelaajaksi ja samalla myös vakuutus sekä pelipassi astuvat voimaan.

Nappulaliigan Ohjelma ja harjoittelu

Nappulaliiga muodostuu syyskaudesta. Kausi kestää 27.9. – 13.12.2018. Keväällä Nappulaliiga jatkuu omana kevätkauden Nappulaliiganaan, joka alkaa tammikuussa ja päättyy toukokuussa. Toukokuussa alkaa koko kesän kestävä Nappulaliiga, joka päättyy elokuun lopulla päätöstilaisuuteen ja mitalienjakoon.

Nappulaliigassa on kaksi tapahtumaa viikossa: harjoitukset pidetään Haminan Palloiluhallissa tiistaisin ja torstaisin kello 17:00-18:00 (muutokset pelipäiviin ovat mahdollisia).

Nappulaliiga toteutetaan yhdessä ryhmässä. Tyttöjen ryhmä pyritään eriyttämään harjoitusten sisällä, mikäli se vain on mahdollista. Harjoituksia syksyn Nappulaliigassa on noin 22 kertaa.

Nappulaliigan tavoitteet

Nappulaliiga on jalkapallokoulu ja sen tavoite on tutustuttaa 6-8-vuotiat tytöt ja pojat jalkapalloon lajina sekä joukkuetyöskentelyyn sosiaalisen ryhmänä ja luoda samalla edellytykset elinikäiselle jalkapalloharrastukselle.

Kaikki KSO-Nappulaliigan pelaajat rekisteröidään Suomen Palloliiton pelaajarekisteriin. Rekisteröintiin liigan alettua huoltajilta pyydetään erillinen suostumus (EU:n tietosuojadirektiivin vaatima käytäntö).

KSO-Nappulaliigan säännöt: Ollaan iloisia ja innokkaita, kuunnellaan ja totellaan ohjaajia. Ketään ei kiusata, eikä jätetä ulkopuolelle. Kaikille annetaan harjoittelurauha sekä keskitytään harjoittelemiseen ja pelaamiseen – nähdään pelikentällä!

lisätietoja;     tiina.kaitainen@pp.inet.fi & hapktoimisto@gmail.com


Pelaajan nimi:

Pelaajan syntymäaika:

Kotiosoite ja postinumero:

Huoltajan nimi:

Huoltajan puhelinnumero:

Huoltajan sähköpostinumero: