Nappulaliigan yleiskuvaus

Nappulaliiga, kesä 2017

Haminan Pallo-Kissojen järjestämä Nappulaliiga eli jalkapallokoulu tutustuttaa 6–8-vuotiaat tytöt ja pojat jalkapalloon lajina ja joukkuetyöskentelyyn sosiaalisena ryhmänä. Toiminta on pienelle lapselle sopivaa leikkiä ja sen lomassa tapahtuvaa sosiaalisten taitojen ja lajitaitojen harjoittelua.

Vuodesta 2014 alkaen Nappulaliiga on toiminut Haminassa ympärivuotisesti. Kesäkaudella tapahtumat järjestetään ulkokentillä ja syys-talvi- sekä talvi-kevätkaudella Haminan Raviradan kentälle (os. Karjakatu 26, 49400 Hamina) joulukuussa 2014 valmistuneessa Palloiluhallissa.

Kesäkausi on ympärivuotisen Nappulaliigan pääkausi. Kesäkauteen voivat osallistua 6–8-vuotiaat tytöt ja pojat. Lisäksi kesäkaudella järjestetään Futisleikkikoulu 5-vuotiaille tytöille ja pojille. Kesäkauden jälkeen katsotaan joka vuosi erikseen (eri ikäluokissa olevien lasten lukumäärän ja uusien perustettavien joukkueiden mukaan), minkä ikäiset lapset pelaavat syys-talvi- sekä talvi-kevätkaudella Nappulaliigassa ja minkä ikäiset lapset juniorijoukkueissa.

Ympärivuotisen Nappulaliigan jokaiselle toimintakaudelle (kesä, syys-talvi ja talvi-kevät) ilmoittaudutaan erikseen.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.hapk.fi/nappulaliiga/pelaajaksi tai ottamalla yhteyttä seuran toimistoon (hapktoimisto@gmail.com).

Haminan Pallo-Kissat toivottaa kaikki Nappulaliiga-ikäiset lämpimästi tervetulleiksi Nappulaliigaan!

Tähän toimintaan olemme saaneet Opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.