Kakkosjoukkueelle kitkerä lopetus hyvään kauteen

Kakkosjoukkue matkasi kauden viimeiseen peliinsä Metsolaan 17.9.2016 Jäntevän vieraaksi. Loukkaantumiset, opiskelut ja muut poissaolot söivät joukkueen vaihtopelaajat reissusta, ja matkaan lähdettiin melko nuorella vain 11 pelaajan kokoonpanolla. Kun kissojen sarjasijoitus oli jo aiemmin varmistunut ja Jäntevä taas taisteli vielä sarjapaikastaa, oli odotettavissa kissoille vaikea ottelu.

Ensimmäinen puoliaika sujui kissoilta vielä melko hyvin. Jäntevä oli toki hieman aktiivisempi hyökkäyksessään, mutta heidänkin viimeistelystään puuttui paras terä. Kissat käyttivät omat harvat paikkansa paremmin ja siirtyivätkin johtoon Elias Rossin loistokkaalla maalilla 39. minuutilla. Elias sai pallon haltuunsa hieman oman 16 rajan ulkopuolella ja kuljetti yksin pallon toiseen päähän ja laukoi sen vielä varmasti maaliin (syöttö on aina riski!! 🙂 ). Jäntevä kuitenkin nousi vielä ennen taukoa tasoihin, juuri ennen puoliaikavihellystä.

Harmittavasti kissojen hyökkääjänä hyvin pelannut Väinö Rantala loukkaantui juuri ennen puoliaikaa ja kissat joutuivat pelaamaaan koko toisen puoliajan yhden miehen vajaalla. Kun kissojen pelistä puuttui yhden pelaajan lisäksi myös suurin motivaatio, niin Jäntevä pääsi pyörittämään palloa alakerrassaan mielin määrin. Jäntevän painostus tuotti myös lopulta tulosta ja kotijoukkue tekikin toisella puoliajalla 2 maalia ja säilytti näin sarjapaikkansa.

Lopputulokseksi siis Jäntevän 3-1 voitto. Viimeisten pelien tappioista huolimatta kissat pelasivat hyvän kauden vitosessa. Kevään hieman mollivoittoisen kierroksen jälkeen kissat pääsivät syksyllä hyvään nosteeseen ja nousivat vielä taistelemaan sarjan voitosta. Sarjavoittoon asti eivät rahkeet ihan riittäneet, mutta kautta voi silti pitää kohtuu onnistuneena.

Kokoonpano: Mikko Hietala MV C, Teemu Pellinen, Juha Tepponen, Jussi Larvio, Elias Rossi, Tuomas Vuorinen, Onni Tepponen, Markus Lautala, Mikko Seppälä, Jere Lankila, Väinö Rantala

Kissojen maali:
39. min Elias Rossi