HaPK/2:lle kuokkaan Kumulta

HaPK/2 sai lauantaina (9.9.) vastaansa putoamista vastaan taistelevan Kuusankosken Kumun. Ottelu pelattiin todella kosteissa olosuhteissa pehmeällä Haminan urheilukentän nurmella.

Ottelu alkoi Pallo-Kissojen kannalta hyvissä merkeissä, sillä joukkue sai heti pelin alusta pallonhallinnan itselleen ja pääsi luomaan monia puolivaarallisia maalipaikkoja, kuitenkin ilman sen suurempaa tulosta.

Pikkuhiljaa myös hyvää nousukuntoa osoittanut ja veitsi kurkulla pelannut Kumu alkoi näyttää vaarallisuuttaan. Hyvin Kissojen maalilla pelannut Eemil Jaarinen joutuikin kaivamaan pallon ensimmäistä kertaa pallon maalistaan ”hieman” paitsiolta haiskahtaneen tilanteen jälkeen 33. minuutin kohdalla, kun Husseini Rahmat Seferi pääsi lähietäisyydeltä tuikkaamaan vieraat 0-1-johtoon.

Maalin jälkeen ei ensimmäisellä puoliajalla juuri muita tilanteita nähty kummassakaan päässä kenttää. Toinen puoliaika alkoikin jälleen isäntien vahvalla hallinnalla, eikä aikaakaan kunnes Kissojen oma ”Ronaldo” – Akseli Söderlund – pääsi vapaasta paikasta laukomaan komeasti aivan maalin takanurkkaan ansaitun 1-1-tasoituksen!

Tähän päättyikin sitten niin sanotusti Kissojen oma peli…

Kumu nimittäin heräsi takaiskusta ja rupesi tämän jälkeen vyöryttämään hyökkäyksiä eritoten näppärän oikean laiturinsa kautta, eikä aikaakaan kun peli olikin jo 1-4 vieraille.

Samuli Luoma kavensi vielä pilkulta lukemiksi 2-4, mutta selkäranka katkesi viimeistään heti perään tulleeseen KuMun 2-5-maaliin, joka syntyi niin ikään pilkulta.

Lopputulos ei välttämättä kerro koko totuutta pelistä, mutta ehkä tänään paistoi se, että Kumu pelasi sarjapaikastaan ja Pallo-Kissat taas oli jo hieman tuudittautunut varmaan sarjapaikan mukanaan tuomaan hyvänolontunteeseen.

Oli joka tapauksessa niin tai näin, mutta oikeutetut kolme sarjapistettä matkasivat lauantai-iltana Kumun mukana Kuusankoskelle.