HaPK:n junioritoiminta

Haminan Pallo-Kissoilla on vuositasolla noin 400 lisenssipelaajaa, joista suurin osa pelaa junioreiden ikäryhmäjoukkueissa. Pallo-Kissat osallistuu Palloliiton järjestämiin kilpasarjoihin sekä erilaisiin korttelisarjoihin ja turnauksiin. Juniorijoukkueissa toimii taustalla noin 80 henkilöä valmentajina, joukkueenjohtajina, huoltajina ja muissa tehtävissä. Ympärivuotisessa Nappulaliigassa  5-7 vuotiaat voivat tutustua jalkapalloon lajina ja kesäisin järjestetään Futisleikkikoulu pienille lapsille.

HaPK:n toiminta-ajatuksena on tarjota jäsenilleen mahdollisuudet jalkapallon harrastamiseen ja luoda mahdollisuudet elinikäiselle jalkapalloharrastukselle pelaajana, valmentajana tai seuran aktiivisena toimihenkilönä. Tätä toiminta-ajatusta HaPK toteuttaa kasvattamalla nuorisoa henkisesti ja fyysisesti sosiaalisuuteen ja terveisiin elämäntapoihin.

Oman junioritoiminnan kautta seura kasvattaa pelaajia edustusjoukkueeseensa sekä jäseniä aktiivisiksi toimihenkilöiksi ja valmentajiksi.

Oletko sinä kiinnostunut jalkapallon pelaamisesta Haminan Pallo-Kissoissa? Voit ilmoittautua pelaajaksi täyttämällä tämän linkin kautta löytyvän lomakkeen. Voit myös vaihtoehtoisesti ottaa yhteyttä seuramme toimistoon (puh. 040 706 0846, hapktoimisto@gmail.com) tai suoraan oman ikäluokkasi joukkueenjohtajaan (yhteystiedot löytyvät ao. joukkueen sivulta).