Firmaliiga 2016 voittajaksi Karhukopla

Firmaliigan 2016 mestariksi nousi Karhukopla! Ensimmäiset ottelut pelattiin 1.8.2016 Ruissalossa, ja pitkin elokuisia iltoja joukkueet ovat kohdanneet toisensa jalkapallon merkeissä. Loppuottelut käytiin kosteassa säässä maanantaina 29.8. Klo 18.00 oteltiin Alipaineen ja Jihaan välillä sijoituksista 5 ja 6, ja jumbona pistetaulukossa ollut Jihaa vei pelin itselleen lukemin 0-2. Samanaikaisesti käynnissä oli myös pronssiottelu, jossa vain pisteen päässä toisistaan olleet Nakatappi ja Kanuunapojat

Lue lisää

Firmaliiga alkaa 1.8.2016

Ilmoittautuminen Haminan Pallo-Kissojen vuosittain järjestämään Firmaliigaan on parhaillaan käynnissä. Ilmoittaudu ottamalla 30.7.2016 mennessä yhteyttä HaPK:n toimistoon (toimisto@hapk.fi) tai Aulis Huikkoon (puh. 050 530 8242). Myöhemminkin voi kysellä paikkoja. Osallistumismaksu on 150 euroa/joukkue. Firmaliigan pelit alkavat Ruissalon nurmella maanantaina 1.8.2016 klo 18.

Firmaliiga on Haminan Pallo-Kissojen vuosittain järjestämä riemukas jalkapalloturnaus, joka liikuttaa paikallista työ- ja yhteisöväkeä ja omalta osaltaan lievittää stressiä

Lue lisää

Firmaliigan 2015 mestaruus ratkesi

Haminan Pallo-Kissojen järjestämään Firmaliigaan osallistui tällä kaudella yhteensä kahdeksan joukkuetta. Puolet osallistujajoukkueista edusti alueella toimivia yrityksiä ja toinen puoli kaveriporukoista koostuvaa kokoonpanoa.

Firmaliigassa pelattiin tällä kaudella 64 peliä, ja peleissä oli mukana yhteensä yli sata iloista jalkapallon ystävää, joista jokainen antoi oman panoksensa joukkueensa hyväksi vastustajaa kunnioittaen reilun pelin hengessä.

Loppuottelussa kohtasivat Maxi-Trans Oy ja neuvottomalainen kaveriporukka Nepa. Tälläkin kertaa

Lue lisää

Firmaliiga päättyi mitalijuhliin

Haminan Pallo-Kissojen järjestämä Firmaliiga 2014 pelattiin perinteisesti Ruissalon hyväkuntoisella nurmella. Liigaan osallistui tällä kaudella yhteensä yhdeksän joukkuetta. Puolet osallistujajoukkueista edusti alueella toimivia yrityksiä ja toinen puoli kaveriporukoista koostuvaa kokoonpanoa. Mukana oli muun muassa kaksi joukkuetta eurooppalaisen jalkapallon suurmaasta Englannista.

Firmaliigassa pelattiin tällä kaudella yhteensä 80 peliä. Peleissä oli mukana yli sata iloista jalkapallon ystävää, joista jokainen antoi oman panoksensa joukkueensa

Lue lisää

Firmaliiga alkaa pian – kokoa oma peliporukkasi!

Ilmoittautuminen Haminan Pallo-Kissojen vuosittain järjestämään Firmaliigaan on parhaillaan käynnissä. Ilmoittautuminen tapahtuu ottamalla 28.7.2014 mennessä yhteyttä HaPK:n toimistoon (toimisto@hapk.fi) tai Aulis Huikkoon (puh. 050 530 8242). Osallistumismaksu on 150 euroa/joukkue. Firmaliigan pelit alkavat Ruissalon nurmella maanantaina 4.8.2014 klo 18.

Firmaliiga on Haminan Pallo-Kissojen vuosittain järjestämä riemukas jalkapalloturnaus, joka liikuttaa paikallista työ- ja yhteisöväkeä ja omalta osaltaan lievittää stressiä ja parantanee ilmapiiriäkin.