Edustusjoukkue kääntämässä vahvasti kurssiaan!

Haminan Pallo-Kissojen edustusjoukkueen kevätkierros sujui katastrofaalisissa merkeissä. Vaikka ajoittain peli näyttikin ihan hyvältä, niin tuloksiksi ei joukkue näitä hetkiä onnistunut kääntämään. Kevätkierros sujuikin puhtaalla pelillä – 0 voittoa, 0 tasapeliä ja 9 tappiota.

Kevätkierroksen lopulla tapahtunut valmentajavaihdos muutti hieman joukkueen pelitapaa ja asennoitumista peliin ja harjoitteluun. Kun pelaajatkin ottivat itseään niskasta kiinni ja alkoivat tehdä töitä sekä peleissä että harjoituksissa entistä

Lue lisää

SavU parempi Mikkelissä

Kissojen kolmas ottelu päättyi myös kolmanteen tappioon. Savilahden Urheilijat oli parempi maalein 4-0 (1-0).

Kissat lähtivät otteluun hyvällä tatsilla ja heti ekalla minuutilla saatiin maalipaikka, mutta Ferdi Balkiranin veto sujahti hiuksen hienosti ohi vasemmasta reunasta.

Peli oli ensimmäisellä jaksolla hyvin Kissojen hallinnassa, eikä kotijoukkue päässyt vaarallisille maalipaikoille samaan tapaan kuin vierasjoukkue, mutta viimeistely-yrityksissä oli edelleen paljon parannettavaa.

33. peliminuutilla kuitenkin

Lue lisää

Edustusjoukkue kärsi Ri-Pa:lle tappion Mikkelissä

Pallo-Kissat matkusti perjantaina 5.5. Mikkeliin toiseen sarjaotteluunsa. Otteluun lähdettiin luottavaisin mielin metsästämään kolmea sarjapistettä. Ri-Pa:sta tiedettiin ennakkoon harkkamatsin perusteella, että se on todella suoraviivainen porukka – vielä, kun joukkue vahvistui kauden kynnyksellä Miikka Oinosella.

HaPK vöyrytti hyökkäyksiä alkuminuuteista lähtien kohti Ri-Pa:n maalia ja jo 7 minuutin kohdalla Ferdi Balkiran vapautti Caner Mulan maalintekoon. Jälleen hallittu viimeistely Canerilta.

Tästä kuitenkin vain

Lue lisää

FC Peltirumpu parempi sarja-avauksessa

Pallo-Kissat aloitti kautensa lauantaina 29.4. vieraspelillä FC Peltirumpua vastaan Kouvolan Lehtomäessä. Peliin lähdettiin luottavaisin mielin ja kaikki pelaajista valmentajiin olivat toiveikkaita vähintään pisteen tuomisesta Haminaan.

Peli lähti kissalaumalta jännittyneesti liikkeelle, mikä näkyi tulostaululla jo 11 minuutin pelaamisen jälkeen. Rummun vaarattomalta näyttänyt pitkä pallo linjan taakse tuotti 1-0-johtomaalin kotijoukkueelle.

Osuman jälkeen Kissat eivät saaneet vieläkään peliä pyörimään ja Rumpu pääsi iskemään

Lue lisää

Edustus Kaakon Kickoff turnauksen 3.div -sarjan voittoon

Edustusjoukkue aloitti kautensa Imatralla osallistumalla Kultsun järjestämän Kickoff-turnauksen 3.div joukkueiden sarjaan 14.-15.1.2017. Turnaus järjestettiin Imatran Avia Sport -Areenalla

Tulokset:

Kultsu/2 – Hapk 0-2

Maalintekijät:  Miikka Kolsi ,  Jani Jokela

HaPK – Jippo/2 3-0

Maalintekijät: Teemu Pellinen, Caner Mula, Caner Mula

 Peka – HaPK 2-1

Maalintekijä: Caner Mula

 

Kissoille turnauksen voitto maalieron turvin.

Kissojen joukkue turnauksessa:

Habib Hawar, Saif Albaqari, Jonathan Kuva,

Lue lisää

Edustusjoukkueen kauden 2016 palkitut

Edustus palkitsi kauden 2016 ansioituneita:

Paras pelaaja & maalikuningas: Saja Leigh – Joukkueen selkäranka ja yksi koko sarjan parhaista pelaajista kaudella 2016. Onnistui myös maalinteossa (9 täysosumaa), jolla irtosi joukkueen maalipörssin voitto.

Wanhat Kissat -palkinto: Atte Henriksson – Esimerkillistä toimintaa sekä kentällä että sen ulkopuolla kapteeniston jäsenenä.

Taistelijan malja: Alexey Gulo – Ikämies Allu jaksaa vielä raastaa kentällä vaikka ikää

Lue lisää

Edustusjoukkue taisteli, mutta koki tappion kauden ensimmäisessä Derbyssä, PeKa oli 2-4 (0-2) parempi

Kauden ensimmäinen Derby oli kaksijakoinen, ensimmäinen jakso oli selkeästi Peli-Karhujen, toinen taas ehkä Kissalauman. Kissoille taas pieniä murheita ennen ottelua, Hyvin Mikkelissä pelanneet Markus Hämäläinen Ja Mamet Mula Flunssassa, Saku Mikkola pois työesteen vuoksi. Markus myös sivuun, Mame yritti, jaksoi jakson.

Mutta niillä mennään ketä paikalle saadaan, valmentajaa vaan harmittaa, kun joka peliin joutuu vaihtamaan pelaajia ja pelipaikkoja.

Otteluun. peli alkoi

Lue lisää

EDUSTUSJOUKKUE HAKI KOLME PISTETTÄ MIKKELISTÄ

Seuran edustusjoukkue haki tärkeät kolme pistettä Mikkelin Rantakylästä. Kotijoukkue SaVU nöyrtyi lukemin 2-4 (1-4).

Otteluun valmistautuminen ei ihan ollut viimeisen päälle, Muutaman pelaajan terveystilanne oli huolestuttava, Alexey Gulon viisumi ei ehtinyt tähän peliin ja kun vielä Pavel Chilyaev ja Alexander Mikhailov olivat jumissa rajalla. Tilanne näytti huolestuttavalta. Joukkue ei tästä kuitenkaan hätkähtänyt, joukkue matkaan vaan ja valmentaja kohti Vaalimaan tullia…

Lue lisää

HaPK Murjoi Kultsu/2:en lukemin 6-1 (3-1)

Edustusjoukkue palasi voittojen tielle keskiviikkona 1.6. Aurinkoiselle Haminan urheilukentälle saapui Kultsu/2:n Joutsenosta. Heti alusta asti kotijoukkue näytti mitä tuleman pitää, pallo pysyi joukkueen hallussa ja tilanteita saatiin alusta lähtien.

Ja jo 11 min kuluttua vapari 19 metristä, Saja Leight ampumaan, pallo Kultsumallin oikeaan ylänurkkaan, 1-0. Tästä vain 2 minuuttia, Kissapuolustuksen täydellinen nukahdus ja Kultsu pääsi tasoittamaan, korkea pallo 16 rajalle,

Lue lisää

Peltirumpu löylytti Kissat

Sarjakärki Peltirumpu, Kouvolasta, oli liian kova HaPK:lle kolmosen ottelussa 25.5. Loppulukemat 5-0  (3-0). Ottelu alkoi suhteellisen tasaisissa merkeissä, mutta musta vartti ensimmäisen jakson lopussa ratkaisi ottelun kotijoukkueelle.

HaPK:n puolustuspelaaminen koko joukkueella yskii pahasti ja siihen on keskityttävä tulevissa harjoituksissa. Toki Peltirumpu oli parempi ottelussa, mutta kuitenkin lukemat olivat tapahtumiin nähden liian suuret. Vastustajat pääsevat hyviin tekopaikkoihin aivan liian helposti. Peltirumpujen kaikki

Lue lisää