HaPK Murjoi Kultsu/2:en lukemin 6-1 (3-1)

Edustusjoukkue palasi voittojen tielle keskiviikkona 1.6. Aurinkoiselle Haminan urheilukentälle saapui Kultsu/2:n Joutsenosta. Heti alusta asti kotijoukkue näytti mitä tuleman pitää, pallo pysyi joukkueen hallussa ja tilanteita saatiin alusta lähtien.

Ja jo 11 min kuluttua vapari 19 metristä, Saja Leight ampumaan, pallo Kultsumallin oikeaan ylänurkkaan, 1-0. Tästä vain 2 minuuttia, Kissapuolustuksen täydellinen nukahdus ja Kultsu pääsi tasoittamaan, korkea pallo 16 rajalle, arviointivirheitä ja Roman Reijonen pääsi karkuun ja sijoitti 1-1 taululle. Tästä Kissat ei kuitenkaan hätkähtänyt, paine jatkui ja vahvasti kärjessä pelannut Pavel Chilyaev puolittain läpi,  kiersi vastaan tulleen Kultsuvahdin syöttö maalille josta Onur Celikin oli helppo työ siirtää pallo maaliin 2-1, peliä pelattu 27 min. Ensijakson loppulukemat iski Saja Leight läheltä kulman jälkitilanteesta. Kun väliin mahtui Atte Henrikssonin harvinainen epäonnistuminen rankkarista, niin lukemat olivat vähintäänkin ansaitut.

Toinen jakso oli myös selkeää kotijoukkueen hallintaa, toki pelaaminen oli ajoittain löysän näköistä, mutta eipä Kultsu päässyt yhtään peliin mukaan. jaksoon osui Kissoille monta hetkeä jossa pallo liikkui komeasti mieheltä miehelle, ja taas ajoittain peli oli aika sekaista. Maaleja kotijoukkue kuitenkin teki. 52 minuutilla Iski Onur Celik illan toisen ja 65 minuutilla olikin hattutemppu valmis. Hieno startti kauteen Onurilta, olihan tämä kauden ensimmäinen ottelu jalkavamman jälkeen. Seuraavat haasteet Onurilla on kun hän matkustaa Turkkiin Calatasarayn nuorisojoukkueen  testiin.

Kun vielä 88 minuutilla Caner Mula hassutti Kultsupuolustuksen ja sijoitti pallon maaliin oli loppulukemat 6-1 valmiit. Tulos oli täysin ansaittu, olisi kotijoukkue ehkä ansainnut pari rankkariakin lisää kun, kobasti yrittänyt Miika Kolsi kaadettiin kahteen kertaan rankkarialueella.

Kissojojen seuraava ottelu pelataan lauantaina 11.6 kun joukkue matkustaa Rantakylään SaVun vieraaksi, seuraava kotiottelu ke 15.6. Vieraaksi saapuu sarjan yksi ennakkosuosikki Peli-Karhut Kotkasta. Paikallisderby alkaa klo 18:30. Sinne joukkue toivoo runsasta kannattajajoukkoa.

Ottelun kokoonpanot ja pöytäkirja seuraavassa linkissä

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&512183&M3