Edustusjoukkueelle kirvelevä tappio

Edustusjoukkue lähti luottavaisin mielin toiseen kotiotteluunsa, olihan takana hieno esitys edellisessä ottelussa. Vieraaksi saapui LappeeJK Lappeenrannasta.

Ottelu alkoi siitä mihin viikko takaperin jäätiin. Ottelua hallittiin mielin määrin,  jo 10 minuutin kohdalla Mamet Mula syötti veljensä Canerin läpi, Caner ei erehtynyt ja 1-0 taululle. Seuraavaan 10 minuuttiseen riitti kotijoukkueella paikkoja, mm terävä Miika Kolsi pelattiin läpi, hänet kaadettiin, kaikki odottivat pilkkua, eipä tullut.

21 minuutilla sai LappeeJK ensimmäisen tilanteensa, kulmapotku. Pallo pelattiin korkeana, vieraiden hyökkääjä rikkoi Mamet Mulaa kaksin käsin selästä nurin ja siitä sitten helposti pusku 1-1. Tästä Kotijoukkue hermostui, peli sekosi lähes täysin (näin ei saa käydä, mutta kävi kuitenkin). Herpaantuminen jatkui, hetkeä myöhemmin vapaapotku, vartiointi petti kotijoukkueelta  1-2 taukolukemat olivat selviö.

Toiselle jaksolle joukkue lähti kuitenkin luottavaisin mielin, olihan ensimmäisen jakson alku niin selvää hallintaa että samanlaisella pelillä on mahdollisuudet mennä rinnalle ja ohi. Kissat saikin painetta luotua, LappeeJK odotti paikkoja vastahyökkäyksille ja valitettavasti Lappeenrantalaisten taktiikka oli parempi. Tosin ottelun ratkaisu oli Kissapuolustuksen ja maalivahdin kommunikaatiovirhe. Kotijoukkueen puolustaja laittoi pallon ohi maalivahdin omiin.

Tästä ei kotijoukkue toipunut, virheitä kasaantui, ja vieraat rankoivat surutta. Lopussa hieman lohtua kun saku Mikkola puski 2-5 loppunumerot yliajalla.

Hyvää ottelussa oli ekat 20 minuuttia, sitä näki että kyllä kotijoukkue osaa.. Huonoa taas se ettei henkinen kantti ihan riittänyt kun Lappee tuli rinnalle ja meni yhden maalin edelle.

Kissojen seuraava ottelu pelataan Kouvolassa ensi keskiviikkona, jossa Kissoja odottaa, vesi kielellä, sarjan ehdoton ennakkosuosikki Peltirumpu. Seuraava kotiottelu pelataan keskiviikkona 1.6 klo 18:30 jolloin Haminaan saapuu Kultsu/2 Joutsenosta.

Ottelun kokoonpanot ja tilastot seuraavassa linkissä

https://taso.palloliitto.fi/taso/ottelu.php?otteluid=512193

PS. KOTIJOUKKUE KIITTÄÄ VALLIN KANNATTAJIA JOTKA JAKSOIVAT KANNUSTAA JOUKKUETTA LOPPUUN ASTI. KIITOS!!!!!!