Edustusjoukkue taisteli, mutta koki tappion kauden ensimmäisessä Derbyssä, PeKa oli 2-4 (0-2) parempi

Kauden ensimmäinen Derby oli kaksijakoinen, ensimmäinen jakso oli selkeästi Peli-Karhujen, toinen taas ehkä Kissalauman. Kissoille taas pieniä murheita ennen ottelua, Hyvin Mikkelissä pelanneet Markus Hämäläinen Ja Mamet Mula Flunssassa, Saku Mikkola pois työesteen vuoksi. Markus myös sivuun, Mame yritti, jaksoi jakson.

Mutta niillä mennään ketä paikalle saadaan, valmentajaa vaan harmittaa, kun joka peliin joutuu vaihtamaan pelaajia ja pelipaikkoja.

Otteluun. peli alkoi vieraiden kovalla painostuksella, ja avausmaali syntyikin jo 10 minuutin pelin jälkeen, vieraat pelasivat seinän vasemmalla laidalla, Mudahemuka Arame sivusta läpi ja 0-1 taululle. Ottelu jatkui Pe-Kan hallinnassa, kotijoukkue sai kontrolloituja hyökkäyksiä vain harvoin, 28 minuutilla vapari 25 metristä, Tuukka Kesseli ampumaan, pallo yläkulmaan, 0-2 lukemat taululle. Loppujaksokin Peli-Karhujen hallintaa, mutta Kissat selvisi  ilman enempiä takaiskuja jakson loppuun.

Pukukopissa kotijoukkue päätti ettei turkkia halvalla myydä. Joukkue tuli aivan uudella meiningillä toiselle jaksolle, ote kääntyi kotijoukkueelle, joukkue painoi peliä vieraiden maalille, tilanteita tuli mutta ei maalia. Kesken kotijoukkueen painostusta valahti kylmää vettä kissaturkkiin,  66 minuutilla Kaarel Usta pelattiin läpi ja 0-3 taululle. Loppuiko usko, mitä vielä, palloa vaan vieraiden maalille, painostus tuotti tulosta 70:llä minuutilla. maalinedus hässäkän jälkeen Miika Kolsi ampui läheltä kavennuksen. Tästä vain 8 minuuttia Pavel Chilyaev pelattiin puolittain läpi, vieraiden maalivahti, ja vallikatsomon ehdoton suosikki, Ville Särkkä kaatoi Pavelin, pallo pilkulle. Saja Leight ampui 2-3 kavennuksen. Toiveet heräsivät kotijoukkueella, painostus jatkui, mutta ei maalia. Kesken kissojen painostuksen, viimeisellä minuutilla,  pääsi vieraat pelaamaan Anton Eerolan yksin Kissavahti Joona Kuljun kanssa, tarkka sijoitus ohi Joonan ja taistelu oli ohi.

Kotijoukkue näytti kuitenkin että sitä on vaikea voittaa, Peli-Karhut kuuluu sarjan nousijaehdokkaisiin, mutta Kissat pisti tiukalle. Tästä on hyvä jatkaa 3:n viikon tauolle??? ennen kevätkierroksen viimeistä ottelua, joka pelataan vasta keskiviikkona  6.7. Jolloin Haminaan saapuu vieraaksi Inkeroisten Purha. peli alkaa klo 18:30.

Otteluun tunnelmaa toi mm hyvin loppuun asti kotijoukkuetta kannustanut vallikatsomo. JOUKKUE KIITTÄÄ!!!

Ottelun kokoonpanot ja pöytäkirja seuraavassa linkissä:

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&512174