Edustusjoukkue kääntämässä vahvasti kurssiaan!

Haminan Pallo-Kissojen edustusjoukkueen kevätkierros sujui katastrofaalisissa merkeissä. Vaikka ajoittain peli näyttikin ihan hyvältä, niin tuloksiksi ei joukkue näitä hetkiä onnistunut kääntämään. Kevätkierros sujuikin puhtaalla pelillä – 0 voittoa, 0 tasapeliä ja 9 tappiota.

Kevätkierroksen lopulla tapahtunut valmentajavaihdos muutti hieman joukkueen pelitapaa ja asennoitumista peliin ja harjoitteluun. Kun pelaajatkin ottivat itseään niskasta kiinni ja alkoivat tehdä töitä sekä peleissä että harjoituksissa entistä enemmän, saatiin tappiokierrekin vihdoin viimein poikki.

Syyskierroksen ottelut ovatkin sujuneet paremmin, kun kauan odotettu ensimmäinen voitto Ri-Pa:sta vapautti joukkueen tunnelmaa ja palautti kateissa olleen itseluottamuksen. Näin Pallo-Kissat on nyt voittanut kolme edellisestä neljästä pelistään ja tärkeä virstanpylväs saavutettiin lauantaina 19.8.2017, kun Haminan urheilukentällä STPS:stä otetun selvän voiton turvin Pallo-Kissat nousi pois sarjan hänniltä ja putoajan paikalta.

Nyt katseet on jo suunnattu seuraaviin sijoihin, joita lähdetään saalistamaan nälkäisenä. Seuraavaksi Pallo-Kissojen hampaisiin joutuu Lappee JK lauantaina 26.8. Sammonlahden kentällä Lappeenrannassa.