EDUSTUSJOUKKUE HAKI KOLME PISTETTÄ MIKKELISTÄ

Seuran edustusjoukkue haki tärkeät kolme pistettä Mikkelin Rantakylästä. Kotijoukkue SaVU nöyrtyi lukemin 2-4 (1-4).

Otteluun valmistautuminen ei ihan ollut viimeisen päälle, Muutaman pelaajan terveystilanne oli huolestuttava, Alexey Gulon viisumi ei ehtinyt tähän peliin ja kun vielä Pavel Chilyaev ja Alexander Mikhailov olivat jumissa rajalla. Tilanne näytti huolestuttavalta. Joukkue ei tästä kuitenkaan hätkähtänyt, joukkue matkaan vaan ja valmentaja kohti Vaalimaan tullia… Kaikki ajoissa paikalla, joten kaikki kunnossa ennen peliä.

Ja millä lailla ottelu Kissoilta alkoikaan, ei pieni hässäkkä näkynyt, jo 4 minuutin kohdalla Jonathan Kuvan pitkä sivuraja, Saja Leight paikalla, kova veto maalin kattoon 0-1 taululle.

Kissat jatkoi painostusta, Pavel Chilyaev oli koko ajan vaarallinen, sihti ei kuitenkaan VIELÄ ollut kohdallaan. Kesken Kissajoukkueen painostusta sai kotijoukkue pallon 19 metriin, pieni nukahdus puolustamisessa, Juhana Hämäläinen laukoi kovaa oikeaan alanurkkaan, 1-1.

Tästä vieraat eivät hätkähtäneet, joukkueen hyökkäykset vyöryivät kohti kotijoukkueen maalia. Mikkeliläiset yrittivät pelata puolustuksen linjan taakse juoksupalloja, tämä oli kuitenkin Kissojen tiedossa, ja siihen osattiin reagoida. Tulosta tuli vieraille vasta jakson lopulla, mutta millä lailla, 39 minuuttia Pavel Chilyaev karkasi ja sijoitti varmasti 1-2. Tästä vain kaksi minuuttia Tomas Drozdovas syötti ja Mamet Mula jatkoi 1-3. Tämä ei vieraille riittänyt, Saku Mikkola syötti Pavel Chilyaevin nätisti läpi, tämä ei erehtynyt, taukolukemat 1-4 taululle, peliä pelattu 45 min . Lukemat olivat ansaitut, hiukan paremmalla viimeistelyllä olisi pari maalia voinut olla lisää, varaa oli jopa ns savolaisittain naatiskella a’la Mamet Mula ja Pavel Chilaev.

Toiselle jaksolle lähdettiin turvallisessa tilanteessa, kuitenkin piti ottaa peli tarkasti ettei kotijoukkue pääse yllättämään. Kova vastatuuli esti pitkät syötöt, joten joukkue piti pallon maassa ja hallitsi tapahtumia. Kuitenkin 59 minuutilla kotijoukkue sai vaparin 25 metristä, hieno nosto maalille, Toni Hänninen jatkoi komeasti ohi hyvin pelanneen Joona Kuljun. 2-4.

Tästä Kissat eivät hätkähtäneet, tarkka peli keskialueella, pallon pito hyökkäyskolmanneksella ja puolustuslinjan varma peli takasivat vieraille ansaitun voiton. Kissoilla oli vielä muttama maukas tilanne. Mm Saja Leight tykitti kovaa ylärimaan, Patrik Pakkala oli tosi lähellä onnistumista, muitakin paikkoja oli. Kuitenkin taululle jäi 2-4 lukemat vieraille. Kolme pistettä on ollut harvinaista herkkua viime vuosina Rantakylän nurmelta. Hieno ja tasapainoinen suoritus koko joukkueelta.

Tästä on hyvä lähteä keskittymään ensi keskiviikon paikallisotteluun. Saapuuhan Haminan Urheilukentän huippukuntoiselle nurmelle sarjan yksi ehdottomista suosikeista Peli-Karhut.

Joukkue toivookin runsasta kannattajajoukkoa kotikatsomoon ja tietysti valleille!!!!

Ottelun kokoonpanot ja tapahtumat seuraavasta linkistä:

https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&512176