Kaikki Pelissä –tapahtuma 2018 pelattiin iloisissa tunnelmissa

Vuoden 2018 Kaikki Pelissä –koululaisfutistapahtuma pelattiin sekä Haminan Palloiluhallissa että Haminan Urheilukentällä torstaina 31.5.2018.

Aamupäivällä Palloiluhallille kokoontuivat koulujen 1-2 luokat opettajineen ja ohjaajineen, kun taas iltapäivällä Urheilukentälle saapuivat 3-4 luokat taustaryhmineen.

Vuoden 2018 Kaikki Pelissä –koululaisfutistapahtumaan osallistui yhteensä reilut 500 iloista koululaista, opettajaa ja ohjaajaa!

Oppilaat, jotka eivät osallistuneet peleihin toimivat kannustusjoukkoina, huoltajina tai muissa tukitehtävissä, kannustaen omaa luokkaansa hienoihin suorituksiin.

Kentällä nähtiin useita hienoja suorituksia ja pelejä oli ilo seurata. Koska tapahtuman tarkoituksena on tasapuolisesti innostaa lapsia liikkumaan ja tekemään parhaansa, tulostaulukoita ei julkaista eikä joukkueita laiteta paremmuusjärjestykseen.

Pelinohjaajina toimivat HaPK Pojat 03-joukkueen pelaajat sekä muut toimihenkilöt.

Mikäli kentälle unohtui tavaroita, ne on kerätty Haminan Palloiluhallin sekä Haminan kaupungin kentänhoitajien säilöön ja niitä voi kysellä niin Palloiluhallilta kuin Urheilukentältäkin.

Isot kiitokset kaikille mukana olleille lapsille ja aikuisille hienosta urheilupäivästä!