Ilmoittaudu mukaan kesän 2018 HIPPO – Futisleikkikouluun!

Haminan Pallo-Kissat järjestää HIPPO – Futisleikkikoulun 5-vuotiaille tytöille ja pojille 31.5. – 9.8.2018 välisenä aikana. Tapahtumat pidetään Haminan urheilukentän juniorinurmella aloitusta ja lopetusta lukuunottamatta keskiviikkoisin kello 17:15 – 18:00.

ILMOITTAUDU MUKAAN HIPPO – FUTISLEIKKIKOULUUN PAINAMALLA TÄSTÄ!

HIPPO – Futisleikkikouluun ilmoittaudutaan seuran kotisivujen kautta, jossa on myös ohjeet osallistumismaksun hoitamiseen – osallistumismaksu on 60 euroa (sis. ohjatun ohjatun toiminnan keskusurheilukentän juniorinurmella, jalkapallon, seurapaidan sekä Palloliiton pelipassin ja vakuutuksen).

Osallistumismaksun suorittamisen jälkeen uusi pelaaja rekisteröityy automaattisesti myös seuran jäseneksi, ja tilaamme lapsille pelipassin ja vakuutuksen.

Ensimmäisellä kerralla voi kokeilla maksutta – ottamalla pallon ja paidan vastaan uudet pelaajat sitoutuvat suorittamaan osallistumismaksun.

Varusteina HIPPO – Futisleikkikouluun suositellaan samoja varusteita kuin kaikille jalkapalloilijoille: sään mukaiset liikuntavaatteet, jalkapallokengät, jalkapallosukat ja säärisuojat (myös vakuutuksessa mainitaan suojien käyttö).

Kaikki pelaajat pukeutuvat HaPK:in vihreään seurapaitaan, jonka pelaajat saavat kentältä.

Myös HaPK:lta saatu jalkapallo ja vettä sisältävä juomapullo on oltava mukana. Muistattehan nimetä omanne.

Koruja, lippalakkeja tai muita vaarallisia esineitä ei voi käyttää jalkapalloharjoitusten aikana.

Lasten urheilussa kaikenlainen kiusaaminen on kiellettyä. Huomaattehan, että kaikilla tulee olla rauha harjoitella ja nauttia liikunnasta!

HIPPO – Futisleikkikouluun on hyvä saapua noin 10 minuuttia ennen aloitusajankohtaa, jotta tapahtuma voidaan aloittaa rauhassa ajallaan.