Talvirieha 2018

Koko perheen Talvirieha järjestetään Hamina Bastionissa lauantaina 24.3.2018 kello 12:00–16:00 välisenä aikana!

Tapahtuman järjestämisestä vastaavat Hamina Bastioni, lounasravintola Kamu, Haminan Palloilijat ry Haminan kaupunki, joka tarjoaa lapsille ilmaiset ilmapallot (rajoitettu määrä)!

Mukana menossa ovat niin ikään alueen muutkin urheiluseurat Haminan Pallo-Kissat ry, Haminan Kiekkoympyrät -80 ry, Haminan Tennisseura ry, Haminan Ampumaseura ry, Haminan Ratsastajat ry sekä Vehkalahden Veikot ry.

Talviriehassa on tarjolla muun muassa keppihevosradalla ratsastamista, talutusratsastusta pikkuponilla, tarkkuuslaukomista jääkiekkomaaliin, laser-ammuntaa tauluihin, minitennistä (lyönnin nopeusmittaus & maila- sekä pallonäyttely), riehakas menu noutopöydästä sekä pientä purtavaa ja juomaa!

Tämän lisäksi Haminan Palloilijoiden Superpesis-joukkue esitellään talviriehayleisölle kello 14:00!

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN ERILAISTEN AKTIVITEETTIEN PARISSA!