Ilmoittaudu mukaan kevään 2018 Nappulaliigaan!

Kevään nappulaliigakausi aloitetaan tiistaina 30.1.2018 kello 17:00 Haminan Palloiluhallissa (os. Karjakatu 25, 49400 Hamina). Nappulaliigaan ovat tervetulleita 6–8-vuotiaat tytöt ja pojat – nuoremmatkin voivat tulla kokeilemaan jalkapalloharrastuksen aloittamista.

ILMOITTAUDU MUKAAN NAPPULALIIGAAN PAINAMALLA TÄSTÄ!

Nappulaliigassa on kahdet harjoitukset viikossa: tiistaisin ja torstaisin Haminan Palloiluhallissa kello 17:00–18:00. Nappulaliigassa ei ole erillisiä pelipäiviä.

Nappulaliigaan ilmoittaudutaan seuran kotisivujen kautta, jossa on myös ohjeet osallistumismaksun hoitamiseen – uusille pelaajille kevätkauden maksu on 80 euroa (sis. ohjatun harrastuksen palloiluhallissa, jalkapallon, pelipaidan sekä vakuutuksen ja Palloliiton pelipassin), syksyltä jatkaville hinta on 60 euroa (ei sis. uutta palloa ja pelipaitaa).

Osallistumismaksun suorittamisen jälkeen uusi pelaaja rekisteröityy automaattisesti myös seuran jäseneksi, ja tilaamme lapsille pelipassin ja vakuutuksen.

Ensimmäisellä kerralla voi kokeilla maksutta – ottamalla pallon ja paidan vastaan uudet pelaajat sitoutuvat suorittamaan osallistumismaksun.