Haminaan uusi jalkapalloseura!

Haminan Pallo-Kissojen miesten ja naisten edustusjalkapallotoiminta siirretään keskiviikkona 27.12.2017 perustetulle Haminan Pallo-Kissat Edustus ry:lle. Uusi seura ottaa vastaan Haminan Pallo-Kissojen miesten ja naisten jalkapallotoiminnan.

Haminan Pallo-Kissat ry:n hallussa olevat miesten ja naisten sarjapaikkojen ja pelaajaoikeuksien siirto uudelle seuralle aloitetaan heti.

Seurat tekevät tulevaisuudessa yhteistoimintasopimuksen, jossa ne sopivat työnjaosta. Käytännössä Haminan Pallo-Kissat Edustus vastaa aikuisten sarjoihin osallistuvien joukkueiden toiminnasta ja Haminan Pallo-Kissat ry junioritoiminnasta.

Uuden seuraan johtokuntaan valittiin puheenjohtajaksi Vili-Valtteri Virtanen ja jäseniksi Rauno Järvelä, Sami Sahala, Markus Hämäläinen sekä Petri Ristola.

Lisätietoja:

Vili-Valtteri Virtanen,
puheenjohtaja
Haminan Pallo-Kissat Edustus ry (HaPK Edustus)
puh. 040 849 9197