HaPK 05-tytöille menestystä Piirin taitokilpailuissa!

Imatran Aviasport Arenalla järjestettiin marraskuun 18. päivänä Kaakkois-Suomen Piirin taitokilpailut, joihin ottivat osaa Haminan Pallo-Kissojen 05-tyttöjoukkueen edustajat.

HaPKilaiset onnistuivat taitokilpailuissa komeasti, sillä viiden hengen edustajiston voimin matkassa olleet tytöt onnistuivat nappaamaan nimiinsä niin yhden kultaisen kuin neljä pronssistakin arvomerkkiä.

Ellan Arpiainen oli T12-ikäluokan paras, jonka myötä hänelle luovutettiin kultainen arvomerkki, kun taas Oona Kelkka (4.), Silja Roimola (5.), Matilda Suurnäkki (8.) ja Heta Anttila (9.) saivat palkintokaappiinsa pronssisen arvomerkin.

Kaakkois-Suomen Piirin taitokisojen tuloksia voi silmäillä tarkemmin tästä linkistä.

Haminan Pallo-Kissat ry onnittelee tyttöjä hienoista saavutuksista!